NYITVATARTÁS :Hétfő-Szerda-Péntek 10:00-16:00 ; Kedd-Csütörtök 14:00-19:00
+40 720 113 770
MareDent Care

Diákoknak 10%

kedvezmény a fogorvosi
beavatkozásoknál

Küldjön üzenetet
MareDent Care

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Jegyeztessen elő
fogászatunkon egy felmérésre

Küldjön üzenetet
MareDent Care

A legmodernebb

eszközökkel felszerelt rendelőben
minden igényt kielégítő szolgáltalást nyújtok.

Küldjön üzenetet

"FOGÁSZAT A BÁTOR
ÉS SUGÁRZÓ MOSOLYÉRT !"

Profilaxie
Profilaxis

Profilaxie dentară, cel mai simplu mod pentru o dantură sănătoasa

Tehnicile de profilaxie dentară sau de prevenire sunt cuprinse într-o ramură odontoiatrică ce se ocupă cu menţinerea igienei orale a pacienţilor. Prin intermediul aparaturii medicale specifice, efectuăm o serie de manevre ce au drept scop:
Înlăturarea factorilor consideraţi cu risc pentru apariţia cariilor şi / sau a inflamaţiilor gingivale; Îndepartarea plăcii bacteriene şi a tartrului, ce nu este altceva decăt placă bacteriană calcificată; Prevenirea afecţiunilor dentare şi gingivale: parodontiţe (inflamatia ţesuturilor din jurul dinţilor), gingivite (inflamaţia tesuturilor gingivale de suprafaţă), carii, alitoză (respiraţie urăt mirositoare).

ÁRAK
Restaurări coronare
Konzerváló fogászat

Konzerváló fogászat :

Lucrări protetice de restaurare coronară, adaptate perfect, sunt cimentate prin tehnici adezive pe dinte, în aceeaşi şedinta a vizitei la stomatolog. În cazul în care dinţii anteriori prezintă leziuni carioase, sunt ciobiţi, fracturaţi sau prezintă modificări de culoare, o variantă de tratament sunt fatetele dentare.

ÁRAK
Endodonţie
Endodoncia

Endodoncia

Endodonția reprezintă tratamentul din interiorul dintelui, respectiv infecții ale pulpei dentare și al complicațiilor acestora. Practic, endodonția se ocupă cu tratamentul cariei complicate, când bacteriile au infectat pulpa dentară, și într-un stadiu mai avansat, țesuturile din jurul rădăcinii unui dinte.

ÁRAK
Protetică
Protetika

Protetika

În sensul medicinei dentare, protetica reprezintă o specialitate ce tratează metodele de restaurare morfo-funcțională și estetică a aparatului dento-maxilar cu ajutorul unor proteze biocompatibile.Poate fi fixă sau mobilă. Scopul acesteia este de a restabili integritatea dentară, care poate fi alterată de leziuni sau degradări fiziologice. Protezele dentare sunt în general piese rigide, realizate în afara cavității bucale, cu ajutorul laboratorului de tehnică dentară.

ÁRAK
Extracţii
Foghuzás

Foghuzás

O extracție dentară înseamnă scoaterea unui dinte sau a unei măsele urmată de vindecarea alveolei.Inițial se face o anestezie locală pentru a face întreaga procedură mai confortabilă. Se folosește întâi un instrument numit elevator care slăbește dintele în alveolă, apoi acesta se scoate cu cleștele.

ÁRAK

MOSOLYOGJ ÉS ÖRÜLJ AZ ÉLETNEK

Mare Gabriella

Mare Gabriella

fogorvos

A szép mosoly megjelenésünk fontos része. Az egészséges, ragyogó fogak bizalmat sugároznak. Ám a szép fogak nemcsak megjelenésünk miatt, hanem egészségünk szempontjából is lényegesek, hiszen a rossz fogak, számos betegség okozói lehetnek.Fogorvosi munkám során elsőrendű a precíz, megbízható munkavégzés.Bővebben..


A betegek véleménye

D.na Dr.lucrează cu foarte mare grijă aşa încăt nu simţi nici o durere. Mie personal mi s-a făcut o lucrare de estetică dentară, de care sunt foarte multumită, recomandănd cu încredere tuturor celor care au nevoie.
Tar Melinda
sales menager
Este un loc unde aş reveni oricând cu cea mai mare plăcere. Înainte îmi era frică să merg la dentist. Dar aici mi-a plăcut atmosfera încă de la prima vizită şi de atunci revin periodic pentru controlul stomatologic.
Bata Izabell
vânzătoare
Este un cabinet modern, totul luceşte de curăţenie, doamna Dr. Mare Gabriela este foarte amabilă.
Acest lucru m-a deterinat să merg acolo deoarece mă simt în siguranţă.
Recomand cu toată încrederea...
Kolb S. Gabor
inginer