NYITVATARTÁS :Hétfő-Szerda-Péntek 10:00-16:00 ; Kedd-Csütörtök 14:00-19:00
+40 720 113 770
MARECARE DENT

"FOGÁSZAT A BÁTOR ÉS SUGÁRZÓ MOSOLYÉRT !"

MARECARE DENT

A szép mosoly megjelenésünk fontos része. Az egészséges, ragyogó fogak bizalmat sugároznak. Ám a szép fogak nemcsak megjelenésünk miatt, hanem egészségünk szempontjából is lényegesek, hiszen a rossz fogak, számos betegség okozói lehetnek.

MARECARE DENT

Fogorvosi munkám során elsőrendű a precíz, megbízható munkavégzés. Igyekszem közvetlen és barátságos hangulatot kialakítani a pácienseimmel, megbeszélve problémájukat és oldani a kezdetben meglévő szorongást.

Amikor egy kisgyermekkel találkozok és sikerül elnyerni bizalmát és együttműködését szinte bármit elérhetünk. Ha felnőttként érkezik hozzám közösen felmérjük igényeit, állapotát és kitűzzük azokat a reális célokat amiket elérhetünk majd közösen, időbeosztását figyelembe véve megtervezzük a kezelését. Az elvégzett munkára garanciát vállalok.

Mindig is nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy a fogorvos ne a fájdalom jelképe legyen. A tudásommal a lehető legkellemesebbé teszem a fogászati kezeléseket.

Folyamatosan továbbképző szakmai kongresszusokon veszek részt, hogy mindig a legmagasabb színvonalú ellátást tudjam biztosítani.