PROGRAM :Luni-Miercuri-Vineri:10:00 - 16:00; Marti-Joi 14:00-19:00
+40 720 113 770
MARECARE DENT

"STOMATOLOGIE PENTRU UN ZĂMBET ÎNDRĂZNEŢ ŞI STRĂLUCITOR"

MARECARE DENT

Un zămbet frumos spune multe despre noi. O dantură sănătoasă cu dinţi frumoşi inspiră încredere. Este important să avem o dantură sănătoasă nu doar pentru aspectul estetic, ci poate mai presus de toate pentru sănătatea noastră. Se ştie că dinţii bolnavi pot fi la răndul lor , cauza altori boli.

MARECARE DENT

Ca medic stomatolog, mă străduiesc să acord servicii de înaltă precizie şi calitate. Doresc să căştig încrederea pacienţilor prin conversaţie, reuşind astfel să abordăm, iar apoi să rezolvăm, problemele pentru care au apelat la mine.Aşa se întămplă şi cu pacienţii mai mititei: dacă le căştigi încrederea, cooperează cu plăcere. La pacienţii adulţi, după o examinare a stării dentiţiei, discutăm împreună problemele existente şi rezolvarea acestora. În funcţie de posibilităţile fiecăruia, stabilim un plan de tratament. Pentru munca prestată ofer garanţie.

Voi arăta viitorilor mei pacienţi că există stomatologie fără dureri. Iată un motiv în plus pentru care să doriţi să scăpaţi de problemele dentare.Participarea la cursuri de perfecţionare mă fac să fiu la curent cu noutăţile apărute în domeniul stomatologiei, folosindu-mi cunoştinţele în beneficiul pacienţilor şi ridicând mereu nivelul calităţii muncii prestate.

Să luptăm împreună pentru un zămbet îndrăzneţ şi strălucitor! După părerea mea cel mai important lucru e să efectuam o igienă orală corespunzătoare de aceea vă dau nişte sfaturi simple care se pot insuşi de oricine foarte repede pentru un periaj zilnic eficient